Behandlingsforløb - Sådan Starter Et Forløb Hos Mig

Kontakten skabes

Du kan tage kontakt til mig på flere måder. Du kan sende mig en e-mail, ringe mig op, eller du kan benytte kontaktformularen nederst på siden, så vender jeg tilbage til dig! Du kan også booke en gratis og uforpligtende 15 minutters samtale, eller booke din første samtaletid direkte i mit bookingsystem.

Undersøgelse og klarlægning af problematikker

Ved vores første møde tager vi en snak om dine behov og problemstillinger. Du får også her en chance for at se mig an, og mærke efter om der er tilstrækkelig kemi til at starte et behandlingssamarbejde.

Det er også ved denne samtale alle praktiske hensyn omkring forløbet aftales.'

Behandling og terapi

Det egentlige behandlingsforløb opstartes med udgangspunktet i din situation.

Jeg vælger de forståelsesrammer og metoder, som er relevante og medinddrager dig, så du selv opnår en ny forståelse af situationen og deraf nye handlingsmuligheder.

Afslutning eller videre forløb planlægges

Behandlingsforløbet opsummeres og evalueres. Og vi tager en snak om hvad du har fået med herfra, og hvordan du kan bruge dine nye erfaringer i fremtiden.

Kontakt mig og hør mere


For mig er udgangspunktet i terapien den enkeltes situation, og ikke en bestemt teori eller metode. Jeg vælger de forståelsesrammer og metoder, som er relevant i den givne situation og medinddrager klienten, så du selv opnår en forståelse af situationen og deraf udvikle nye handlingsmuligheder.