Stine Lægaard - autoriseret psykolog Østjylland

Jeg er født i 1976 og uddannet Psykolog (cand. psych.) fra Aarhus universitet i 2014. Jeg er autoriseret af dansk psykolognævn og medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har siden 2014 erhvervet mig praktisk erfaring med behandling af et bredt område af psykologiske problemstillinger, herunder kan jeg nævne håndtering af depression, angst, livskriser og stress. Derudover er jeg i gang med at uddanne mig til specialist i psykoterapi for voksne og i den forbindelse kan jeg fremhæve en 3-årig psykodynamisk specialistuddannelse i mentaliseringsbaseret psykoterapi hos Akademi for mentalisering og kursus I-III i klinisk hypnose hos Psykolog Lone Kærvang - Psykologhuset Sdr Palæ.

Det er vigtigt for mig at møde den enkelte, der hvor du er og at få en forståelse af din situation og hvad du gerne vil have ud af terapien. Jeg ligger stor vægt på at være nærværende og at opbygge en god relation, da jeg ser det som afgørende for et godt og tillidsfuldt forløb, så du får den hjælp du har brug for og fortjener.

Kontakt mig og hør mere


For mig er udgangspunktet i terapien den enkeltes situation, og ikke en bestemt teori eller metode. Jeg vælger de forståelsesrammer og metoder, som er relevant i den givne situation og medinddrager klienten, så du selv opnår en forståelse af situationen og deraf udvikle nye handlingsmuligheder.