Priser & praktisk info

Psykologbehandlinger

Individuel terapi, 55 min, 1050 kr.
Individuel terapi, 90 min, 1500 kr.
Individuel terapi med studierabat, 55 min, 850 kr.
Individuel terapi med pensionistrabat, 55 min, 850 kr.
Parterapi 1500 kr
Gruppeterapi, efter aftale

Tilskud til psykolog behandling.

Mange har gennem deres arbejde eller privat tegnet en sundhedsforsikring. Som autoriseret psykolog er jeg godkendt af flere af forsikringsselskaberne og du vil således kunne få betalt et samtaleforløb.;

Tilskud fra Sygeforsikring "Danmark"

Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til psykologbehandlinger, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Du kan læse mere om betingelser og takster på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp.

 1

 

Lægehenvisning:
Jeg modtager ikke henvisninger fra den offentlige sygesikring.

Aktuel ventetid:
Op til 4 uger.

Afbud
Meldes der afbud senere end kl. 09.00 på dagen for den aftalte tid, eller udebliver du fra samtalen uden at melde afbud, afregnes timen som en anvendt terapisession. Udenfor telefontid kan du melde afbud ved at indtale en besked på min telefonsvarer eller ved at sende mig en SMS eller en e-mail til info@psykologstine.dk.

Kontakt mig og hør mere


For mig er udgangspunktet i terapien den enkeltes situation, og ikke en bestemt teori eller metode. Jeg vælger de forståelsesrammer og metoder, som er relevant i den givne situation og medinddrager klienten, så du selv opnår en forståelse af situationen og deraf udvikle nye handlingsmuligheder.